NINGBO BEST-HOME IMP.& EXP. CO., LTD
NINGBO BEST-HOME IMP.& EXP. CO., LTD
Вести

Индустрија новости

Прочистувачот на воздухот не е само за спречување на смог08 2022-03

Прочистувачот на воздухот не е само за спречување на смог

Времето на прочистувачот на воздухот е надвор од времето, но пред 2011 година, на домашниот пазар има само неколку потрошувачи, главно со цел да се отстрани загадувањето на украсите; од 2011 година, со смог, PM2.5 (ситни честички) На големо внимание, голем број потрошувачи почнаа да користат прочистувачи на воздух.
Интелигентен индукциски сапун дозер за раствор вовед во програмата23 2021-12

Интелигентен индукциски сапун дозер за раствор вовед во програмата

Дозерот за сапун може да се користи за правење гел за туширање, шампон, детергент, лесен за пристап, функција, течноста за сапун може да се подели на карактеристики без заклучување и заклучување.
Работен век на филтерот за прочистувач на воздух26 2021-10

Работен век на филтерот за прочистувач на воздух

Заменете го практичноста на материјалот на филтерот: Неопходно е да се разбере дали прочистувачот на воздух е погоден пред да го купите, а општиот прочистувач на воздух се заменува само со почетниот филтер. Другите делови обично треба да го заменат или поправат одржувањето.
HEPA (високо ефикасно прочистување на воздухот)21 2021-10

HEPA (високо ефикасно прочистување на воздухот)

HEPA (високо ефикасно прочистување на воздухот): HEPA филтерскиот материјал со висока густина е исто така еден од најнапредните материјали за филтер за воздух во областа на прочистување на воздухот. Се препорачува потрошувачите да се обидат да ја изберат оваа технологија при купувањето.
X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept