NINGBO BEST-HOME IMP.& EXP. CO., LTD
NINGBO BEST-HOME IMP.& EXP. CO., LTD
Вести

Индустрија новости

Проверете го Microchip Cat Flap од 2021 година08 2022-03

Проверете го Microchip Cat Flap од 2021 година

Нашиот оригинален Microchip Cat Flap сега има десет години и сè уште е популарен како и секогаш. Дизајниран како замена за многу постоечки клапи за мачки, откако ќе се инсталира, Microchip Cat Flap ќе работи тивко во позадина, давајќи и на вашата мачка ексклузивен пристап и претворајќи го вашиот дом во безбедна средина.
Купете овлажнител дома:11 2021-08

Купете овлажнител дома:

Ефектот на навлажнувачите мора да биде подобар од првиот метод и вториот пристап, и секој знае; 2, употребата на овлажнител е да се внимава, не се отвора 24 часа на ден, можно е да се предизвика куќата да биде премногу влажна, а тоа не е добро за телото.
Дали можете да ја прилагодите функцијата за влажност04 2021-08

Дали можете да ја прилагодите функцијата за влажност

Во потсвеста на многу луѓе, навлажнувачот е само за да ја зголеми влагата во воздухот. Всушност, навлажнувачот треба да има функција на филтрирање покрај влажноста во воздухот, а треба да има и функција за филтрирање, апсорбирајќи сув воздух.
Дали овлажнител има силна индукција на влажност28 2021-07

Дали овлажнител има силна индукција на влажност

Дали овлажнител има силна индукција на влажност. Ова е многу важно. Ако околната влажност не е силна, тогаш не може да гарантира дали околната влажност го достигнува зададениот опсег на вредности. Па, како да знаете дали индукцијата на влажност на овлажнител е добра?
X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept